Sandvișul Rubenesque
Sandwich-ul Rubenesque ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 770 calorii, 52G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 3.36 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ceapă, pâine de secară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 59%. Încercați Sandwich cu mazăre cu ochi negri ~ Sandwich Lobia ~ Sandwich Indian s, Chana Masala Sandwich-năut Sandwich / easy Sandwich s, și Bombay Veg Sandwich - cum sa faci sandwich de legume-Indian Street Food s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați ketchupul și maioneza.
Adăugați varza verde, ceapa, ardeii dulci, sarea și piperul și aruncați pentru a acoperi.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare.
Adăugați 2 felii de pâine de secară în tigaie și acoperiți fiecare cu 2 felii de brânză Jarlsberg, apoi 4 felii de curcan afumat, aproximativ 1/2 cană de salată de varză, încă 2 felii de Jarlsberg și o altă felie de pâine. Gatiti sandvisurile la foc moderat pana cand fundul este prajit si branza de pe fund este topita, aproximativ 4 minute. Întoarceți sandvișurile, apăsați-le în jos și adăugați încă 1 lingură de unt în tigaie. Gatiti pana cand cele doua parti sunt rumenite, aproximativ 4 minute.
Transferați pe farfurii și repetați cu ingredientele rămase pentru a face încă 2 sandvișuri.
Recomandarea vinului: curcanul, brânza, maioneza și ketchup-ul pe secară nu necesită o potrivire subtilă, ci doar un pahar rece de fructe, struguri Beaujolais-sate din Franța, cum ar fi Georges Duboeuf din 1996 sau Louis Jadot din 1996.