Sandviș Cu Ton Ni Cormorozoise (Pan Bagnat)

Sandviș Cu Ton Ni Cormorozoise (Pan Bagnat)
Ni sandviș cu ton cu zgomot (Pan Bagnat) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 553 calorii. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, ridichi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Încercați Sandviș Cu Ton Nicoise: Pan Bagnat, Sandwich Pan Bagnat cu ton, hamsii și pătrunjel, și Sandwich cu ton, roșii și măsline (pan Bagnat) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa roșie și albă cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin,1 lingură de oțet de vin roșu, 1/4 linguriță de sare și câteva măcinări de piper negru într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Oțet De VinOțet De Vin
Ceapă AlbăCeapă Albă
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Folosind mâinile, amestecați și strângeți totul împreună timp de 5 minute. (Nu vă grăbiți prin această parte; ceapa are nevoie de timp pentru a-și elibera sucurile și a se înmuia.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Lucrați în cutie de ton în ulei de măsline, inclusiv uleiul. Condimentează cu suc proaspăt de lămâie, oțet de vin roșu și sare, apoi adaugă piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton în Ulei De MăslineTon în Ulei De Măsline
Oțet De VinOțet De Vin
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Tăiați rulourile kaiser în jumătate transversal și întindeți fiecare jumătate de jos cu frunze de salată. Folosiți câteva soiuriorice arată binepentru diferența de textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Kaiser BunKaiser Bun
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Deasupra fiecărui strat de salată, aranjați 4 felii de roșii (săriți peste acest pas dacă nu aveți la îndemână roșiile goodready goodready). Apoi adăugați aproximativ jumătate din amestecul de ton și 3 până la 4 felii de ou fiert tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Încrucișați fiecare sandviș cu 2 fileuri de hamsii scurse și presărați cu măsline Nioise (lăsați-le dacă doriți), verdeață de scallion tocată și ridichi feliate. Apoi stropiți generos cu mai mult ulei de măsline și acoperiți cu jumătățile kaiser rămase, apăsând ușor, dar ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HamsieFile De Hamsie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate59
Revista