Sandviș Cu Chiftele De Ultimă Oră
Această rețetă face 28 de porții cu 55 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar, rețeta stăpânind chifteaua, brânza cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Supă Sănătoasă De Chiftele De 30 De Minute, Sandviș Cu Chiftele, și Sandviș Cu Chiftele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți stăpânirea rețetei de chiftele; acoperiți pentru a vă încălzi.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardei și ceapă; gătiți și amestecați 5 minute sau până când legumele sunt crocante.
Adăugați chiftele și sosul de grătar; se amestecă ușor. Gatiti 15 minute sau pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Puneți 4 chiftele în fiecare rulou. Topiți sandvișurile uniform cu amestecul de legume și brânza.
Așezați pe raftul tăvii de pui. Se fierbe 2 până la 3 minute sau până când brânza este topită.