Sancocho cu Aji necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1415 calorii, 55g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,6 USD pe porție. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de roșii, avocado hass, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este mare. Rețete similare includ SANCOCHO de pui columbian (SANCOCHO de GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Costeincalculo (Coasta Atlantică Sancocho), și Sancocho Trifincalosico (Trei Carne Sancocho).
Instrucțiuni
1
Așezați cilantro, scallions, ardei iute, ceapă, suc de lămâie și 3/4 cană de apă într-un vas mic de sticlă sau borcan cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Ceapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați Roșia, dacă folosiți, condimentați cu sare după gust și amestecați toate ingredientele împreună. Acoperiți și puneți aji deoparte la temperatura camerei timp de câteva ore pentru a permite aromelor să se elibereze în lichid, apoi dați-le la frigider până la servire.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
3
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când sunt moi și transparente, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați roșiile, frunzele de dafin și cimbru și continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tomate
Cimbru
6
Adăugați puiul și coastele de vită și gătiți până când roșiile s-au dezintegrat, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional și degresând spuma din vârful bulionului atunci când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Vită
Tomate
Pui întreg
Bulion
7
Adăugați pătlaginele verzi, coriandrul și bulionul de pui și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, până când pătlaginele sunt fragede, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Pătlagină
1 Kg Tortillas De Maíz
8
Folosind o lingură cu fante, scoateți puiul din oală și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați cartofii, dovleacul, pătlaginele coapte, yucca și porumbul și fierbeți, neacoperite, până când ambele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Cartofi
Dovleac
Manioc
Porumb
10
Scoateți coriandrul și frunzele de dafin și readuceți puiul în oală pentru a-l încălzi din nou. Pentru a servi, aranjați o bucată de pui, niște carne de vită, pătlagine și câteva bucăți de yucca și cartofi pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Pătlagină
1 Kg Tortillas De Maíz
Cartofi
Pui întreg
Manioc
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Serviți bulionul într-un castron mic și sosul aji pe lateral, împreună cu un castron de orez, porumb, niște avocado și Arepas sau tortilla pe farfurii separate.