Sancocho cu Aji

Sancocho cu Aji
Sancocho cu Aji necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1415 calorii, 55g de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,6 USD pe porție. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de roșii, avocado hass, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este mare. Rețete similare includ SANCOCHO de pui columbian (SANCOCHO de GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Costeincalculo (Coasta Atlantică Sancocho), și Sancocho Trifincalosico (Trei Carne Sancocho).

Instrucțiuni

1
Așezați cilantro, scallions, ardei iute, ceapă, suc de lămâie și 3/4 cană de apă într-un vas mic de sticlă sau borcan cu un capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați Roșia, dacă folosiți, condimentați cu sare după gust și amestecați toate ingredientele împreună. Acoperiți și puneți aji deoparte la temperatura camerei timp de câteva ore pentru a permite aromelor să se elibereze în lichid, apoi dați-le la frigider până la servire.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3
Încălziți uleiul într-un vas mare la foc mediu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când sunt moi și transparente, aproximativ 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați roșiile, frunzele de dafin și cimbru și continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
CimbruCimbru
6
Adăugați puiul și coastele de vită și gătiți până când roșiile s-au dezintegrat, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional și degresând spuma din vârful bulionului atunci când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De VităCoaste De Vită
TomateTomate
Pui întregPui întreg
BulionBulion
7
Adăugați pătlaginele verzi, coriandrul și bulionul de pui și aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, acoperit, până când pătlaginele sunt fragede, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
PătlaginăPătlagină
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
8
Folosind o lingură cu fante, scoateți puiul din oală și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați cartofii, dovleacul, pătlaginele coapte, yucca și porumbul și fierbeți, neacoperite, până când ambele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
CartofiCartofi
DovleacDovleac
ManiocManioc
PorumbPorumb
10
Scoateți coriandrul și frunzele de dafin și readuceți puiul în oală pentru a-l încălzi din nou. Pentru a servi, aranjați o bucată de pui, niște carne de vită, pătlagine și câteva bucăți de yucca și cartofi pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătlaginăPătlagină
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
ManiocManioc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Serviți bulionul într-un castron mic și sosul aji pe lateral, împreună cu un castron de orez, porumb, niște avocado și Arepas sau tortilla pe farfurii separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
BulionBulion
SosSos
PorumbPorumb
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Ingrediente

3grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.coaste de flanken de vită (numite și coaste tăiate în cruce)coaste de flanken de vită (numite și coaste tăiate în cruce)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildovleac cubulete sau butternut squashdovleac cubulete sau butternut squash3Ceapa galbena medie, tocatabulion de pui, bulion de casă sau conservat cu conținut scăzut de sodiubulion de pui, bulion de casă sau conservat cu conținut scăzut de sodiu9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.coapsele de pui, pielea și excesul de grăsime eliminatecoapsele de pui, pielea și excesul de grăsime eliminate4spice de porumb, decorticate și sfărâmatespice de porumb, decorticate și sfărâmate1buchet marecilantro proaspăt, tulpini legate împreună cu sfoară de bucătăriecilantro proaspăt, tulpini legate împreună cu sfoară de bucătărie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de cilantro, tocate măruntfrunze proaspete de cilantro, tocate mărunt12 lingurițe de pudră de usturoifrunze proaspete de cimbru tocate măruntfrunze proaspete de cimbru tocate mărunt3cuișoare de usturoi, tocate fincuișoare de usturoi, tocate fin1smallsCapac Scotch sau piper habanero, însămânțat și tocat finCapac Scotch sau piper habanero, însămânțat și tocat fin1(vinete)Avocado Hass, înjumătățit, însămânțat, decojit și feliat pentru servire, opționalAvocado Hass, înjumătățit, însămânțat, decojit și feliat pentru servire, opțional2Bucăți de caramele Heath Barsuc proaspăt de lămâie (aproximativ 1/2 var)suc proaspăt de lămâie (aproximativ 1/2 var)33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec2plantains verzi, decojite și tăiate în bucăți lungi de 2 inciplantains verzi, decojite și tăiate în bucăți lungi de 2 inci2ripe plantains, decojite și tăiate în bucăți lungi de 2 inciripe plantains, decojite și tăiate în bucăți lungi de 2 inci1miciroșii de prune, tocate și tocate mărunt, opționalroșii de prune, tocate și tocate mărunt, opțional6creveți și cu veneSareSare8scallions, partea alb și verde deschis numai, fin tocatscallions, partea alb și verde deschis numai, fin tocat2mariroșii, cu miez, decojite, însămânțate și tocateroșii, cu miez, decojite, însămânțate și tocate1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #412 lingurițe de pudră de usturoiceapa alba tocata maruntceapa alba tocata marunt6creveți și cu veneOrez alb, pentru servire, opționalOrez alb, pentru servire, opțional2mariceapa galbena, tocata maruntceapa galbena, tocata marunt2inch10 bucăți lungi congelate yucca10 bucăți lungi congelate yucca6creveți și cu veneArepas sau tortilla, pentru servire, opționalArepas sau tortilla, pentru servire, opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista