Sammies de pește la grătar cu sos tartar de usturoi și cartofi prăjiți de vafe coapte cu Ketchup sângeros picant și o salată de Slaw
Sammies de pește la grătar cu sos tartar de usturoi și cartofi prăjiți de vafe coapte cu Ketchup sângeros picant și o salată de Slaw ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1270 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $6.22 pe portie. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați capere, miere, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, care este super. Rețete similare sunt Sammies de pește la grătar cu sos tartar de usturoi și cartofi prăjiți de vafe coapte cu Ketchup sângeros picant și o salată de Slaw, Prăjituri de pește Tilapia la cuptor cu salată de dovlecei și sos Tartar, și Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Cu Ketchup Picant.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F și coaceți cartofii prăjiți 20 de minute sau conform instrucțiunilor pachetului, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți tigaia sau grătarul sau grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
3
Condimentează peștele cu sare și piper și acoperă cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Prăjiți rulourile pe grătar sau încălziți broilerul și puneți-le în mijlocul cuptorului să se rumenească, apoi rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Fulgi De Legume
5
Combinați maioneza cu usturoiul ras, caperele, măslinele, pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
6
Combinați ketchup-ul cu Worcestershire, sos fierbinte, hrean și mult piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
7
Gatiti pestele 3-4 minute pe fiecare parte pana cand este ferm, opac si fiert. Strângeți lămâia peste peștele gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Scoateți cartofii prăjiți din cuptor și condimentați cu sare și piper de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Așezați peștele pe rulouri cu salată, ceapă roșie și sos tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Bomboane De Caracatiță Brite
10
Serviți cartofi prăjiți alături de ketchup sângeros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Sos De Curcan, încălzit
11
Într-un castron mare, combinați feniculul, blaturile de fenicul și varza roșie. Într-un castron mic separat, combinați mierea, oțetul de cidru, condimentul la grătar, semințele de Mac și semințele de susan. Bateți încet uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
5 Uncii De Ceață Tocată
Fulgi De Cocos, Prajit, Optional
5 Biscuiti Sarati, Maruntiti
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Se toarnă pansamentul peste salată și se aruncă împreună.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca FitVine vin Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.