Salsafied pui și orez

Salsafied pui și orez
Puiul și orezul Salsafied ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 574 calorii, 43G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de pui, piper măcinat, salsa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Moo ' s Chicken and Rice – acest lucru pentru pui și orez are un topping de cracker Ritz, Bol de orez de pui cu busuioc thailandez cu orez de nucă de cocos Lemongrass, și Aragaz de orez Pilau de orez de pui în stil caraibian.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Condimentează puiul cu sare și piper. Gatiti si amestecati puiul in ulei incins pana cand este fiert si sucurile curg limpede, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați bulionul și salsa și aduceți la fierbere; opriți focul și amestecați orezul instant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Dientes De AjoDientes De Ajo
OrezOrez
3
Presărați brânză Cheddar peste amestec. Acoperiți tigaia și lăsați să stea până când orezul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bellissima Sparkling ros nr. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Bellissima Trandafir Spumant
Bellissima Trandafir Spumant
Acesta este un elegant, luminos rossimbrox, cu note de căpșuni și grapefruit, și o spumă moale, persistentă. Desfăcută în ultimul moment, Bellissima Sparkling Rossimbrator se împerechează perfect cu somon afumat, crustacee și fructe de mare, cum ar fi tartar de ton, sushi și sashimi.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista