Salsa ușoară Sloppy Joes

Salsa ușoară Sloppy Joes
Easy Salsa Sloppy Joes este o rețetă fără lactate , cu 8 porții. O porție conține 162 de calorii , 5 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 75 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr brun, salsa, chifle pentru hamburger și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca aperitiv la preț foarte rezonabil. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este destul de bun. Încercați Rețeta Salsa Sloppy Joes , Easy Sloppy Joes și Easy Sloppy Joes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă salsa, supa și zahărul brun. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Decojit Tăiat MăruntMăr Decojit Tăiat Mărunt
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Lire De Legături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 Inch1 Lire De Legături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsucire Roșie De Lemn Dulce Care Se Desprinde (9 Inchi)Răsucire Roșie De Lemn Dulce Care Se Desprinde (9 Inchi)
2
Serviți pe chifle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(12 Număr) Chifle Hawaiane(12 Număr) Chifle Hawaiane

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Zinfandel

Pinot Noir, Malbec și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Sloppy Joe. Toate aceste vinuri roșii se potrivesc bine cu carne tocată de vită și sos de roșii. Pinot Noir Beaux Freres Willamette Valley, cu un rating de 4,7 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir
Beaux Freres Willamette Valley Pinot Noir
Cuvée-ul nostru din Willamette Valley oferă fructe cultivate pe anumite podgorii din județul Yamhill. Vinurile beneficiază de aceeași integritate în procesul de vinificație ca și vinurile din moșia noastră. Aceste situri sunt cultivate în mod durabil și reușite cu randamente foarte scăzute. Nu este fină sau filtrată. Este un vin mediu spre plin de corp, cu tanin dulce, aciditate scăzută și un buchet intrigant de tufă „de pădure”, coacăze roșii și cireșe negre. Cu un pic de condimente asiatice, are farmec incontestabil, mătăsos și textură catifelată. Acestea sunt toate semnele distinctive ale celor mai buni pinoți din Oregon din 2009 și sunt bine expuse în acest vin.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista