Salsa picantă de papaya-morcov

Salsa picantă de papaya-morcov
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Salsa picantă de papaya-morcov ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 3,95 USD pe porție. O porție conține 276 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de SippitySup. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână morcovi, sare grosieră, bucăți de papaya și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Rețete similare includ Salsa Picantă De Papaya-Morcov, Salsa De Papaya, și Salsa De Papaya.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Cu gama sa largă de origini și clone, acest vin prezintă arome roșii pf cireșe confiate, rodie și zmeură pe nas și palat. În plus, se găsește o notă ușoară de condimente maro likw nucșoară, scorțișoară, toate condimentele. Fidel stilului nostru de casă, este texturat elegant, cu taninuri perfect integrate, mătăsoase, lustruite. Asociați-l cu somon, ahi, vițel, carne de porc, păsări de curte (gândiți-vă la rață), carne de vită pentru intrări vegetariene consistente.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții1
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista