Salsa Picantă De Afine

Salsa Picantă De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan picant de afine. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 47 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 90 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Dacă aveți oțet de vin, afine, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Curcan Cheesy umplutura Burritos cu salsa de afine picant, Salsa Picantă Prăjită Chipotle Salsa, și Salsa De Afine.

Instrucțiuni

1
Amestecați merișoarele, mărul, portocala, zahărul, șalotul, ardeiul jalapeno, ceapa verde, sucul de lămâie și oțetul împreună într-un bol. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați pentru ca aromele să se amestece, între 4 și 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Stoltz Organic Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista