Salsa Mariei

Salsa Mariei
Rețeta Salsanului Mariei este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 14 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Dacă aveți la îndemână coriandru, suc de lămâie, ardei jalape și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Chunky Bloody Mary Salsa, Bloody Mary Guajillo Salsa, și Salsa Bloody Mary La Grătar.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron; acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
Serviți cu chipsuri de tortilla coapte sau ca topping pentru pui la grătar, pește sau hamburgeri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla CoapteChipsuri De Tortilla Coapte
Pui La GratarPui La Gratar
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista