Salsa Kiwi

Salsa Kiwi
Kiwi Salsa ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 6. O porție conține 85 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsimi . Pentru 74 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de ardei jalapeno, pudră de curry, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 92% . Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sunny & Hot! Salsa (Salsa cu ananas, mango, kiwi) , salsa kiwi și salsa kiwi .

Instrucțiuni

1
Amestecă într-un castron kiwi, ceapa, ardei jalapeno, sucul de lime, uleiul de măsline, mierea, chimenul și pudra de curry. Acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 1 oră la temperatura camerei. Se da la frigider pana este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Prăjituri Colorate De Orez MochiPrăjituri Colorate De Orez Mochi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Papet del Mas Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Papet del Mas Brut
Papet del Mas Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare, limpede. Senzatia gustativa in gura este foarte placuta, usoara si bine echilibrata, senzatie proaspata si foarte vesela, persistenta buna, cu note de fructe si flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista