Rețeta de afine și busuioc Habanero Salsan este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 29 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați afine, busuioc, habanero și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tacos Bulgogi de somon cu Salsa Habanero de afine, Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, și Pui la grătar cu Salsa de afine-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pureați totul într-un robot de bucătărie până se omogenizează.Simmer salsa pentru a elimina excesul de lichid. (Opțional: această salsa este foarte proaspătă, dar dacă o veți folosi în ceva de genul tacos, veți dori să o fierbeți puțin pentru a îndepărta excesul de lichid.)
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Adelsheim Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.