Rețeta Southwestern Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, fasole, roșii și ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pui cu Salsa sud-vestică, Creveți de sud-vest cu Salsa, și Supă De Salsa Sud-Vestică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol mediu; amestecați cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați porumbul și ingredientele rămase; aruncați bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.