Salsa De Sud-Vest

Salsa De Sud-Vest
Rețeta Southwestern Salsan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 85 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, fasole, roșii și ardei iute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pui cu Salsa sud-vestică, Creveți de sud-vest cu Salsa, și Supă De Salsa Sud-Vestică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol mediu; amestecați cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați porumbul și ingredientele rămase; aruncați bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista