Salsa De Roșii Groasă Fără Ulei

Salsa De Roșii Groasă Fără Ulei
Salsan de roșii fără ulei este un fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 19 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, roșii, pansament comercial fără ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Salsa Cu Roșii Groase, Salsa groasă de roșii și avocado, și Salsa groasă de roșii și avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mic; se amestecă bine. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista