Salsa de porumb prăjită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 72 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salsa De Porumb Prăjită, Salsa De Porumb Prăjită, și Salsa De Porumb Prăjită.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți cojile din porumb. Îndepărtați mătăsurile din porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
3
Tăiați sâmburi din spice de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știulete
4
Așezați porumbul într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Jeleu
Porumb
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți la 475 timp de 15 minute sau până când sunt ușor carbonizate, amestecând la fiecare 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți porumbul din tigaie; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Combinați porumbul, roșiile și ingredientele rămase, amestecând bine.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.