Salsa De Porumb Prăjită
Salsa de porumb prăjită ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 72 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, ulei de măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salsa De Porumb Prăjită, Salsa De Porumb Prăjită, și Salsa De Porumb Prăjită.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Scoateți cojile din porumb. Îndepărtați mătăsurile din porumb.
Tăiați sâmburi din spice de porumb.
Așezați porumbul într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 475 timp de 15 minute sau până când sunt ușor carbonizate, amestecând la fiecare 5 minute.
Scoateți porumbul din tigaie; lasa sa se raceasca.
Combinați porumbul, roșiile și ingredientele rămase, amestecând bine.