Salsa De Legume La Grătar

Salsa De Legume La Grătar
Rețeta Salsan de legume la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de urechi porumb, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa De Legume La Grătar, Salsa De Legume La Grătar, și Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa De Legume Proaspete.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un castron mare, aruncați porumb, dovlecei, ardei gras, ceapă și ardei iute cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
2
Așezați în coșul de grătar (grătar "wok").
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Acoperiți și grătiți legumele la foc mediu 25 până la 30 de minute, agitând coșul sau amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Adăugați roșiile în Coș; acoperiți și grătiți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când roșiile sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți coșul de la grătar; legume reci 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Tăiați știuleții de porumb (aproximativ 1 cană de sâmburi); tăiați toate legumele rămase în bucăți mici. Într-un castron mare, amestecați legumele, coaja de tei, cilantrul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
8
Se servește cu chipsuri de tortilla. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista