Rețeta Salsan de legume la grătar este gata în aproximativ 1 oră și 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Un amestec de urechi porumb, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa De Legume La Grătar, Salsa De Legume La Grătar, și Pește-Spadă La Grătar Cu Salsa De Legume Proaspete.
Instrucțiuni
1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Într-un castron mare, aruncați porumb, dovlecei, ardei gras, ceapă și ardei iute cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ardei Iute
Ceapă
Porumb
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
2
Așezați în coșul de grătar (grătar "wok").
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Acoperiți și grătiți legumele la foc mediu 25 până la 30 de minute, agitând coșul sau amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Adăugați roșiile în Coș; acoperiți și grătiți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când roșiile sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți coșul de la grătar; legume reci 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Tăiați știuleții de porumb (aproximativ 1 cană de sâmburi); tăiați toate legumele rămase în bucăți mici. Într-un castron mare, amestecați legumele, coaja de tei, cilantrul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Coaja De Tei
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Porumb
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
8
Se servește cu chipsuri de tortilla. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.