Salsa De Fasole Neagră-Ananas

Salsa De Fasole Neagră-Ananas
Salsa de fasole neagră-ananas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 54 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole, oțet de vin de orez condimentat, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de ananas și fasole neagră, Salsa de ananas cu fasole neagră și Mango, și Burritos de pui și fasole neagră cu Salsa de ananas Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-o cratiță mică până se amestecă. Gatiti, amestecand ocazional, la foc mediu 4-5 minute sau pana se incalzeste bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista