Salsa De Castraveți

Salsa De Castraveți
Rețeta salsa de castraveți ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 58 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 47 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, coriandrul, jalapele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salsa De Castraveți, Salsa De Castraveți, și Salsa De Castraveți.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista