Salsa De Ananas-Morcov Prăjită
Prăjită Ananas-Morcov Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de zahăr brun, piper jalapeno, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Somon prăjit cu salsa de ananas, Ananas prăjit și salsa de piper, și Ananas și salsa Poblano prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați ambele capete de ananas folosind un cuțit ascuțit mare și tăiați pulpa de ananas din coajă.
Tăiați pulpa de ananas pe lungime în sferturi.
Scoateți miezul din sferturi; aruncați miezul. Rezervați 2 sferturi pentru o altă utilizare.
Combinați uleiul de susan și ardeiul roșu măcinat și periați peste 2 sferturi de ananas, felie de ceapă și ardei jalapeno feliat.
Așezați ananasul pe o foaie de copt și coaceți la 450 timp de 15 minute.
Adăugați ceapa și coaceți încă 10 minute.
Adăugați ardei jalapeno feliat și coaceți încă 10 minute sau până când ananasul, ceapa și jalapeno sunt ușor rumenite.
Scoateți din cuptor și răciți. Tăiați ananasul, ceapa și jalapeno și combinați cu ardeiul gras tăiat cubulețe într-un bol mediu.
Gatiti morcovul in apa clocotita 4 minute sau pana cand este crocant.
Combinați morcovul, sucul de lămâie și ingredientele rămase.
Se adaugă la amestecul de ananas; se amestecă bine.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.