Salsa cu coacăze îmbibate cu Tequila

Salsa cu coacăze îmbibate cu Tequila
Salsa cu coacăze îmbibate cu Tequila ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă $1.78 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de tequila, coacăze, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bine. Încercați Nucă de cocos var Mahi Mahi Tacos cu tequila înmuiate pepene verde Salsa, Apple crocant cu coacăze înmuiate în coniac, și Sorbet Îmbibat Cu Tequila pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți tequila la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TequilaTequila
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se scoate de pe foc, se adaugă coacăzele și se lasă la macerat 10 minute; se scurge. Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, albiți chayotele timp de 1 minut; se scurge și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
CoacăzeCoacăze
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Într-un castron mediu, aruncați chayote, coacăze înmuiate în tequila, roșii, ceapă, usturoi, jalapeos și cilantro. Condimentează salsa din belșug cu sare și piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CoacăzeCoacăze
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
ChayoteChayote
TequilaTequila
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Faceți înainte: salsa fără sezon poate fi refrigerată până la 1 zi. Aduceți salsa la temperatura camerei și condimentați chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Note: o porție: Calorii 39 kcal, grăsime totală 3 gm, grăsimi saturate 0 gm, proteine 1 gm, carbohidrați 8 gm

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista