Salsa Caldă În Stil Italian
Salsa caldă în stil Italian ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 50 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, cățel de usturoi, frunze de oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Snapper cu Salsa caldă în stil Italian, Salsa În Stil Italian, și Păstrăv Prăjit Cu Salsa În Stil Italian.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați ulei.
Adăugați roșiile, următoarele 3 ingrediente și ardeiul roșu, dacă doriți. Saut 1 până la 2 minute sau până când roșiile încep să se înmoaie. Se amestecă apă și sare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.