Salsa Brava
Reteta Salsa Brava ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 60 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 40 de cenți pe porție. 96 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de conserve de roșii, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit și anghinare cu Salsa Brava, Pui prăjit și anghinare cu Salsa Brava, și Paloma Brava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Se amestecă roșiile, ardeii, oțetul, boia afumată și boia fierbinte. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 2 minute.
Folosind un blender de imersie sau transferându-l în blender obișnuit, sosul de piure până se omogenizează.
Se transferă într-un castron și se lasă să stea cel puțin 30 de minute înainte de utilizare. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 5 zile.