Salata vietnameză de creveți și pepene verde este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână serrano chile, frunze de busuioc, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Salată De Creveți Vietnamezi, Salată Vietnameză De Creveți Edamame, și Creveți în salată de pepene galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați creveți, ierburi, ceapă, chile și pepene galben împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pepene Galben
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă sucul, zahărul și sosul de pește, apoi se toarnă peste salată. Sus cu caju.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.