Dacă aveți în jur 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata verde de fructe ar putea fi un spectaculos fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 126 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de zahăr, brânză elvețiană, măr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Salată verde fructată pentru 2, Salată Verde Fructată, și Salată verde fructată cu sos de miere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați primele șase ingrediente; se agită bine. Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Stropiți cu pansament și aruncați pentru a acoperi.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Ai putea încerca Maison De La Villette Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Casa De La Villette Chardonnay
Culoare aurie minunată, cu un nas subtil de flori albe și citrice. Un vin alb răcoritor și complex, cu plăcintă cu lămâie, arome proaspete de banane și pere, urmate de note prăjite de pralină, vanilie și castane confiate. Perfect servit singur ca aperitiv sau cu fructe de mare, pești la grătar și salate.Fermentarea de 10 până la 12 zile cu stejar francez și American este urmată de o maturare moale de 6 luni pe minciunile naturale ale vinului. Aproximativ jumătate din amestecul final completează fermentația malolactică, ceea ce permite menținerea unei acidități naturale. O îmbuteliere timpurie permite captarea prospețimii și a aromelor primare.