Salată Verde De Papaya (Goi Du Du)

Salată Verde De Papaya (Goi Du Du)
Salata verde de Papaya (Goi Du Du) este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați cu Chibrit, suc de lămâie, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată Verde De Papaya, Salată Verde De Papaya, și Salată Verde De Papaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un bol mediu, amestecând bine cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați papaya, morcovi și ardei iute; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
3
Lăsați să stea 20 de minute.
4
Se presară cu cilantro și arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista