Salată Verde De Papaya (Goi Du Du)
Salata verde de Papaya (Goi Du Du) este o fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați cu Chibrit, suc de lămâie, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie la prețuri rezonabile. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată Verde De Papaya, Salată Verde De Papaya, și Salată Verde De Papaya pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un bol mediu, amestecând bine cu un bici.
Adăugați papaya, morcovi și ardei iute; aruncați bine.
Lăsați să stea 20 de minute.
Se presară cu cilantro și arahide.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.