Salată tocată cu sos de parmezan

Salată tocată cu sos de parmezan
Salata tocată cu sos de parmezan este o fără gluten farfurie. Această rețetă servește 8 și costă 1,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 248 calorii. Un amestec de piper, muștar măcinat, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Tocată Cu Cilantro Și Parmezan, Salată tocată sud-vestică cu sos de Cilantro, și Salată tocată de vară cu pansament de fermă.

Instrucțiuni

1
Combinați ingredientele salatei într-un bol de sticlă; răciți în timp ce amestecați pansamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Combinați ingredientele de pansament într-un borcan cu un capac bine fixat; agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Se toarnă pansament peste salată chiar înainte de servire și se aruncă ușor.
4
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista