Salată tocată cu sfeclă, fasole, brânză de capră și alune
Salata tocată cu sfeclă, fasole, brânză de capră și alune este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. Un amestec de alune cu piele, apă, salată verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles și salată Farro cu alune și brânză de capră, Salată de rucola cu sfeclă și brânză de capră, și Salată de spanac cu brânză de capră și sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați sfecla într-un vas mic de copt cu 1/4 cană de apă. Acoperiți cu folie și prăjiți sfecla timp de 45 de minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
3
Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță și se toacă fin.
4
Între timp, întindeți alunele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți-le aproximativ 10 minute, până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Lăsați să se răcească, apoi tocați grosolan nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Într-o cratiță mică cu apă sărată clocotită, albiți fasolea verde până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare. Se usucă fasolea și se taie în bucăți de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Într-un castron mare, bateți iaurtul cu sucul de lămâie, mierea și uleiul de măsline și condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați sfecla tăiată cubulețe, alunele, fasolea verde, salata verde, morcovul, țelina, roșiile, menta și brânza de capră și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Brânză De Capră
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi