Salată Tabbouleh

Salată Tabbouleh
Reteta Salata Tabbouleh este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 4 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 168 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, pătrunjel, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Tabbouleh New-Age, Salată Tabbouleh, și Salată Tabbouleh pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește bulionul la fierbere în cratiță de 2 litri. Se amestecă cuscusul; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 5 până la 10 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă cuscusul și ingredientele rămase într-un vas mare de sticlă sau plastic. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista