Salata Steakhouse ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 767 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cartofi, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 94%. Încercați Salată Steakhouse, Salată De Steakhouse Cu Ochi De Coastă, și Salată Steakhouse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. Într-un castron mare, aruncați cartofii, 1 lingură de ulei, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Răspândiți pe foaia de cookie cu laturi. Prăjiți 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Între timp, presărați friptura de vită cu restul de 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. În tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de ulei rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați carne de vită; acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute, rotind o dată, până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Scoateți carnea de vită din tigaie pe tăietură; acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Tigaie
Folie De Aluminiu
6
Tăiați carnea de vită în bucăți subțiri de mușcătură. În castron mare, aruncați carne de vită, cartofi, spanac, roșii și dressing.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.