Salată Specială De Citrice

Salată Specială De Citrice
Dacă aveți aproximativ 15 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de citrice speciale ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru $2.0 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 2. O porție conține 171 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, piper, grapefruit și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 56%. Încearcă Salată Specială, Salată Specială De Ouă, și Salată Specială De Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți sucul din portocale într-un castron mic; puneți portocalele deoparte. La suc, adăugați pătrunjelul, sosul de salată, busuiocul, sucul de lămâie, zahărul brun, piperul și tarhonul; se amestecă bine. Aliniați plăcile individuale de salată cu salată, dacă doriți; aranjați portocale, grapefruit, castraveți, ceapă și roșii pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți GrosierBiscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți Grosier
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se servește cu pansament.

Vin recomandat: Chardonnay, Băutură Alcoolică, 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Gruener Veltliner

Salata de citrice poate fi asociată cu Chardonnay, băutură alcoolică și vin alb. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Puteți încerca vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Paul Dolan Vineyards Chardonnay Vin
Provenit din văile joase din jurul râului rus, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin rafinat echilibrat, cu arome de pere coapte, mere crocante și un condiment cremos de vanilie.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista