Salată răcoritoare de creveți

Salată răcoritoare de creveți
Salata de creveți răcoritoare este un fel principal fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar. Pentru 3,93 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 282 de calorii, 25 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați căpșuni, sos pentru salată, portocale pentru buric și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 58%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de castraveți răcoritoare, Salată de castraveți foarte răcoritoare și Salată de rubarbă răcoritoare.

Instrucțiuni

1
Pe fiecare din cele patru farfurii de servire, aranjați salată verde, creveți, portocale, avocado, căpșuni și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
CăpșuniCăpșuni
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
PortocaliuPortocaliu
CrevețiCreveți
2
Stropiți cu dressing.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Eighteen Miles Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Optsprezece Miles Chardonnay
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista