Salată Romaine cu sos Chipotle și frescă caldă Queso

Salată Romaine cu sos Chipotle și frescă caldă Queso
Salata Romaine cu sos Chipotle și cald Queso Fresco ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 313 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, sos fierbinte chipotle îmbuteliat, foarte cap de salată română și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tortilla Chip Crusted salata de pui cu avocado Chipotle Lime Dressing și Queso Fresco, Queso Fresco & Chipotle pui și Veggie Wraps, și Broccoli la grătar cu unt Chipotle-Lime și Queso Fresco.

Instrucțiuni

1
Bateți 1/3 cană de ulei, sos fierbinte și zahăr într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos FierbinteSos Fierbinte
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Ungeți foaia de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Amestecați fulgii de porumb și oregano într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
5
Ungeți pene de brânză pe toate părțile cu 3 linguri de ulei. Înmuiați pene de brânză în amestec de fulgi de porumb, acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați pe foaia de copt pregătită. (Pansamentul și pene de brânză pot fi făcute cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Lăsați pansamentul să stea la temperatura camerei; acoperiți și răciți brânza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
8
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți pene de brânză până când sunt fierbinți și se înmoaie, dar nu se topesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Între timp, aruncați salata verde cu pansament într-un castron mare. Împărțiți între 6 plăci. Completați fiecare salată cu 2 pene de brânză fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista