Salata rece de Sud-Vest cu porumb și Avocado este o fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 618 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați avocado, fasole pinto, salată romaine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Supă Rece De Porumb Acoperită Cu Salată De Porumb Prăjită, Salată De Porumb Rece, și Sos De Salată De Avocado Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați salata verde, fasolea, porumbul, avocado, ceapa și cilantro. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul, sucul de lămâie, chimenul, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.