Salată Radicchio cu vinetă de măsline negre și brânză de capră cu coajă de migdale

Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Salata Radicchio cu vinetă de măsline negre și brânză de capră cu coajă de migdale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 306 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați radicchio, muștar dijon, măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Brânză De Capră Cu Coajă De Migdale, Salată de brânză de capră cu coajă de Pecan cu vinetă de rodie, și Panko-Salată De Brânză De Capră Cu Coajă De Migdale.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați oțet, muștar, miere și ulei.
Adăugați măsline, sare, piper și oregano uscat.
Se combină bine și se dă la frigider până se răcește (aproximativ 1 oră).
Feliați brânza de capră și rotiți bile de 1 inch.
Combinați migdalele și ardeiul într-un castron puțin adânc.
Rotiți bilele în amestec de migdale de ardei până când sunt complet acoperite pe toate părțile.
Clătiți radicchio și tăiați în felii înguste. Puneți radicchio feliat în castron mare și adăugați încet sos de vinaigrette, acoperind salata în întregime. Acoperiți cu bile de brânză de capră așa cum ați face cu crutoane.