Salată Proaspătă De Paste Grecești

Salată Proaspătă De Paste Grecești
Salata proaspătă de Paste grecești ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Food.com are 11 fani. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, frunze de oregano, castraveți și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Paste Proaspete Vegetariene Grecești-Vară Perfectă, Salată grecească proaspătă de Quinoan și Avocado, și Salată grecească tocată cu ierburi proaspete pentru rețete similare.

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Grecul poate fi asociat cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista