Salată picantă de fasole verde cu Tofu de susan-Lime
Salata picantă de fasole verde Make-Ahead cu tofu de susan-Lime este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 222 calorii. Pentru $ 4.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați tofu extra-ferm, sos de soia, lăstari de mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tăiței soba de arahide cu Tofu și muguri de fasole murată, Salată de fasole verde și roșii cu sos de lime și Susan, și Salată picantă de Tofu la grătar și fasole verde.
Instrucțiuni
Așezați blocul de tofu pe prosoape de hârtie; cântărește cu farfurie și cutii mari grele pentru a stoarce excesul de lichid timp de 10 până la 15 minute. Între timp, preîncălziți broilerul la foc mare. Aduceți oala cu apă sărată la fiert; fasole albă și dovlecei până când sunt fragede-clare și verde strălucitor, aproximativ 30 de secunde, apoi transferați într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece până la răcire. Uscați cu atenție.
Tăiați tofu în cuburi de 1 cm și aruncați cu 1 lingură de suc de lămâie.
Se transferă pe foaia de copt unsă cu folie și se presară cu sare și semințe de susan. Se fierbe până se rumenesc, 5 până la 7 minute, apoi se răstoarnă și se continuă până se rumenesc pe cealaltă parte.
Bateți împreună sucul de lămâie rămas, sosul de soia și fulgii de piper. Aruncați lăstarii de mazăre, dovleceii, cojile și tofu împreună. Îmbrăcați-vă cu sos și serviți imediat, sau rezervați separat și împachetați pentru prânz a doua zi.