Salată mixtă cu semințe de mac

Salată mixtă cu semințe de mac
Salata mixtă cu semințe de mac ar putea fi doar rețeta fără gluten și principală pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 2. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 76 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați salată verde ruptă, amestec de trasee, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 5 minute. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 74%, ceea ce este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Salată de căpșuni și mixt verde cu vinegretă de semințe de mac, Batoane granola cu semințe de mac de migdale (de asemenea, varianta cu semințe de mac cu lămâie) și Mini Cupcakes Winning de nucă de cocos cu crustă de mac, umplutură cu stafide Muscat și Glazură de pătrunjel cu nucă de cocos prăjită, toffee cu semințe de in și mac și trandafiri organici.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic de servire, combinați salata verde, amestecul de trase, ceapa și 1 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți cu sos pentru salată; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
3
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Sticla luminoasă Dom Perignon Vintage cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista