Salată mediteraneană de ton-paste cu burgeri Brie

Salata mediteraneană de ton-paste cu burgeri Brie ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. O porție conține 510 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de roșii de struguri, ton alb solid, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Paste Cu Ton Mediteranean, Salată Mediteraneană De Tunan Și Paste, și Paste Cu Ton Mediteranean.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, scurgeti si clatiti cu apa rece.
Bateți împreună uleiul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare. Aruncați cu ton, paste fierte și ingrediente rămase.
Se servește cu burgeri Brie.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.