Salată Marinată De Pește-Spadă Și Roșii Cu Usturoi Sfârâit

Salată Marinată De Pește-Spadă Și Roșii Cu Usturoi Sfârâit
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata marinată de pește-spadă și roșii cu usturoi sfârâit ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 906 calorii, 64G de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $13.17 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de oțet de vin, publicitate alimentară, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vopseaua alimentară, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Orange Dream Angel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Salată marinată de pește-spadă și roșii cu usturoi sfârâit, Pește-Spadă Marinat Și Glazurat, și Pește-Spadă Marinat Italian La Grătar.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista