Salată Japoneză

Salată Japoneză
Salata japoneză este o fără gluten și vegan farfurie. O porție conține 216 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, suc de lime, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos Japonez De Salată De Ghimbir Cu Morcov Japonez Sos De Salată De Ghimbir Cu Morcov Japonez (Alimente De Putere), Sos Wafu (Sos De Salată Japoneză), și Salată Japoneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsează ghimbirul, ceapa și țelina într-un robot de bucătărie până când sunt bine combinate. Răzuiți părțile laterale ale procesorului alimentar cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2
Adăugați sos de soia, suc de lămâie, zahăr, ketchup și piper; procesați până la combinat, 10 până la 20 de secunde. Uleiul de flux într-un flux subțire în amestec cu procesorul în funcțiune; procesați până când este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
PiperPiper
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista