Salată Germană De Cartofi

Salată Germană De Cartofi
Salata Germană de cartofi este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, cartofi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Fierbinte De Cartofi Germani, Salată Germană De Cartofi, și Salată Germană De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii in apa sarata la foc mic pana se inmoaie, aproximativ 15-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
2
Se scurge și se usucă. În timp ce cartofii sunt încă fierbinți, îndepărtați cojile și tăiați cartofii cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
În timp ce cartofii se gătesc, pregătiți pansamentul. Gatiti slanina la foc mediu-mare pana cand grasimea s-a topit si slanina este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4
Scoateți slănina pe o farfurie cu o lingură pliată, rezervând grăsimea de slănină în tigaie; zdrobiți slănina în bucăți mici și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
5
Aduceți bulionul de pui, oțetul, ceapa, sarea, zahărul și piperul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
OțetOțet
CeapăCeapă
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
6
Combinați uleiul, grăsimea de slănină topită și muștarul cu cartofii calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
CartofiCartofi
MuștarMuștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Se toarnă amestecul de bulion fierbinte-oțet peste cartofi. Aruncați slănina mărunțită și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
CartofiCartofi
OțetOțet
ArpagicArpagic
BulionBulion
8
De la mese Gourmet în câteva minute de către Institutul culinar al Americii, Circulator2004 Lebhar-Friedman Books

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista