Salata Germană de cartofi este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 208 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, cartofi, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată Fierbinte De Cartofi Germani, Salată Germană De Cartofi, și Salată Germană De Cartofi.
Instrucțiuni
1
Gatiti cartofii in apa sarata la foc mic pana se inmoaie, aproximativ 15-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
2
Se scurge și se usucă. În timp ce cartofii sunt încă fierbinți, îndepărtați cojile și tăiați cartofii cu grosimea de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
În timp ce cartofii se gătesc, pregătiți pansamentul. Gatiti slanina la foc mediu-mare pana cand grasimea s-a topit si slanina este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4
Scoateți slănina pe o farfurie cu o lingură pliată, rezervând grăsimea de slănină în tigaie; zdrobiți slănina în bucăți mici și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
5
Aduceți bulionul de pui, oțetul, ceapa, sarea, zahărul și piperul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Oțet
Ceapă
Piper
Zahăr
Sare
6
Combinați uleiul, grăsimea de slănină topită și muștarul cu cartofii calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Cartofi
Muștar
Ulei De Gătit
7
Se toarnă amestecul de bulion fierbinte-oțet peste cartofi. Aruncați slănina mărunțită și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
Cartofi
Oțet
Arpagic
Bulion
8
De la mese Gourmet în câteva minute de către Institutul culinar al Americii, Circulator2004 Lebhar-Friedman Books
Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.