Salată franceză cu Dressing rusesc

Salată franceză cu Dressing rusesc
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și garnitură vegetariană? Salata franceză cu pansament rusesc ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 149 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de morcovi, sos cremos de salată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, Sos De Salată Rusesc De Casă, și Sos De Salată Rusesc Răcit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță cu suficientă apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se îndepărtează imediat de la căldură. Acoperiți tigaia și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se scurge, se răcește și se curăță.
3
Tăiați în jumătate și îndepărtați gălbenușurile. Mash gălbenușuri cu o furculiță. Feliați albușurile în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
4
Într-un castron mare, aruncați împreună albușurile de ou, salata iceberg, salata romaine și salata de frunze. Aranjați feliile de castraveți deasupra salatei într-un inel de-a lungul marginii interioare a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
RomaineRomaine
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Presărați salata cu morcovi în interiorul inelului de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
6
Se presară toate cu gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
7
Într-un bol separat, amestecați pansamentul francez pentru salată, pansamentul cremos pentru salată și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Serviți ca pansament pentru salată.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista