Salată Edamame și fasole cu creveți și Salsa proaspătă

Edamame și salată de fasole cu creveți și Salsa proaspătă ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 1 porții cu 309 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, creveți, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată De Paste De Creveți Cu Salsa De Fructe Proaspete, Creveți fără vinovăție și fasole mung veggie și Fettuccine Edamame cu conopidă alfredo, și Salată De Fasole Edamame.
Instrucțiuni
Gatiti edamame conform instructiunilor pachetului.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Combinați edamame, creveți, fasole cannellini, roșii cherry, ceapă și piper jalapeo.
Combinați coriandrul și ingredientele rămase, amestecând cu un tel.
Stropiți peste amestecul edamame și aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.