Salată dulce de pere și Gorgonzola cu rachetă, Năsturel, nuci și miere de flori portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata dulce de pere și Gorgonzola cu rachetă, Năsturel, nuci și miere de flori portocalii. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 708 calorii. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă, miere de flori portocalii, gorgonzola și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată de pere cu slănină, Gorgonzolan și nuci confiate, Tartă Caldă Cu Pere Și Gorgonzola Cu Nuci Și Salată De Rucola, și Panglici de pere Ricotta dulce cu nuci de miere prăjită și smochine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Feliați perele pe jumătate pe lungime. Frecați fiecare jumătate cu un vârf de sare. Puneți hârtie pergament pe o tavă suficient de mare pentru a ține perele și întindeți zahărul pe hârtie. Ar trebui să existe un strat de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Jumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Puneți jumătățile de pere tăiate cu fața în jos pe zahăr și coaceți timp de 1 oră. Când perele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, îndepărtați miezurile și tăiați-le transversal în secțiuni de 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Puneți sucul de lămâie într-un bol de salată cu sare și piper și amestecați pentru a dizolva sarea, apoi bateți în ulei. Aranjați feliile de pere 1 pere pe farfurie, în 1 strat în centrul plăcii, lăsând un spațiu de 3 inci în centru pentru năsturel și rachetă. Împrăștiați brânza și apoi nucile peste pere, apoi stropiți mierea deasupra nucilor și brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nu Dintr-o Grădină Locală
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Piept De Pui La Rotisor
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în Sirop
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Puneți năsturelul, racheta și busuiocul în bolul de salată și aruncați împreună. Apoi așezați salata în centrul perelor.