Salată de șuncă și spanac stratificată
Salata de șuncă și spanac stratificată este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 451 calorii, 15g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de slănină, amestec de salată de fermă, ouă fierte tari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Spanac Stratificată, Salată De Spanac Stratificată, și Tortellini Stratificat-Salată De Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați două treimi din spanac într-un 4-qt. bol de salată.
Se presară cu jumătate din zahăr, piper și sare. Se acoperă cu ouă, șuncă și spanac rămas.
Se presară cu zahăr rămas, piper și sare. Aranjați felii de ceapă deasupra.
Într-un castron mare, combinați amestecul de pansament, maioneza și smântâna.
Se presară brânză și slănină. La frigider până la servire.