Salată de șuncă și spanac stratificată

Salată de șuncă și spanac stratificată
Salata de șuncă și spanac stratificată este o fără gluten felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 451 calorii, 15g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de slănină, amestec de salată de fermă, ouă fierte tari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Spanac Stratificată, Salată De Spanac Stratificată, și Tortellini Stratificat-Salată De Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați două treimi din spanac într-un 4-qt. bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se presară cu jumătate din zahăr, piper și sare. Se acoperă cu ouă, șuncă și spanac rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Se presară cu zahăr rămas, piper și sare. Aranjați felii de ceapă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Într-un castron mare, combinați amestecul de pansament, maioneza și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se întinde peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Se presară brânză și slănină. La frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista