Salată de vinete marocane cu lămâie conservată
Salata de vinete marocane cu lămâie conservată necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,0 USD pe porție. Această garnitură are 68 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. dacă aveți la îndemână suc de lămâie, chimen măcinat, lămâie conservată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Rețete similare includ Sos De Salată De Lămâie Conservat În Stil Marocan, Pui de lămâie marocan cu lămâi conservate, și Pui Marocan Cu Măsline Verzi Și Lămâie Conservată.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele în cuburi de centimetru. Pulverizați un vas mare și lung de copt cu ulei de măsline și adăugați vinetele. Pulverizați ușor vârful vinetelor.
Coaceți, amestecând la fiecare 10 minute, până când vinetele sunt fragede–aproximativ 30 de minute.
Așezați vinetele într-un castron de servire și aruncați-le cu sucul de lămâie, usturoiul, chimenul, boiaua, fulgii de piper și lămâia conservată. Se dă la frigider până se răcește bine-cu cât este mai lung, cu atât mai bine. Chiar înainte de servire, presărați pătrunjelul.