Salată de verdeață de muștar cu pansament de hamsii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de verdeață de muștar cu pansament de hamsie. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 512 calorii. Un amestec de brânză gruyincrucrore, sare kosher, verdeață de muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Crudă De Muștar Verde Cu Crutoane Gruy Și Crutoane De Hamsii, Salată de verdeață amară cu pansament de hamsii, și Ierburi De Muștar, Creveți Și Paste De Hamsie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. În timp ce se încălzește, faceți pansamentul.
Așezați hamsiile și usturoiul pe o tăietură. Faceți o pastă apăsând pe lama cuțitului unui bucătar și trăgând partea laterală a acestuia peste usturoi și hamsii la un unghi de 15 grade, alternând între zdrobirea lor și tăierea amestecului, până se formează o pastă fină.
Transferați pasta într-un castron mare, nereactiv, adăugați oțetul, condimentați cu sare și piper și bateți pentru a combina. În timp ce bateți continuu, adăugați 1/4 cană de ulei într-un flux lent și constant până când este complet încorporat; pus deoparte.Când cuptorul este gata, încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Adăugați pâinea, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a acoperi uleiul.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de 5 minute. Se amestecă crutoanele și se coace până se rumenesc și se rumenesc, încă aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o deoparte.
Tăiați tulpinile dure din verdeața de muștar și aruncați-le. Aranjați frunzele în stive, feliați pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal în bucăți de 1/2 inch. Spălați și uscați verdele; pune deoparte. Miezuiți Pera și tăiați-o în felii subțiri.
Bateți pansamentul pentru a se recombina, adăugați verdeața de muștar și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați pere, brânză, migdale și crutoane și aruncați pentru a combina.