Salată De Vară Cu Pui La Grătar

Salată De Vară Cu Pui La Grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de vară de pui la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 309 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, salată verde, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma semințele de Mac, puteți urma acest fel principal cu Adânc gât ușor BlackBerry Cizmar ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Fiert Cu Salată De Vară La Grătar, Salată de pâine la grătar cu piept de pui și legume de vară, și Salată de vară la grătar cu cârnați de pui dulci și fumurii.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Când grătarul este încălzit, presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper; așezați pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii. Gatiti 10-15 minute sau pana cand puiul este fraged cu furculita si sucurile curg limpede, intoarcandu-se o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Împărțiți salata verde uniform pe farfurii individuale de servire. Completați fiecare cu nectarine, ceapă, nuci pecan și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
AfineAfine
NectarinăNectarină
Nuci PecanNuci Pecan
CeapăCeapă
3
Tăiați puiul în felii; aranjați în centrul fiecărei farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Stropiți fiecare cu 2 linguri de sos de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SalatăSos De Salată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista