Salată de varză și dovlecei de vară cu Quinoa și lămâie

Salată de varză și dovlecei de vară cu Quinoa și lămâie
Salata de kale și Squash de vară cu Quinoa și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 305 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze plate de pătrunjel, nuci, varză toscană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de Quinoa cu dovlecei de vară și coacăze, Salată de dovleac de vară și Quinoa roșie cu nuci, și Salată De Dovleac De Vară Și Quinoa Roșie Cu Nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă sărată la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați 2 lingurițe de sare și quinoa, acoperiți cu capac și reduceți focul la mediu-mic. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, dar, 12-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Scurgeți bine și readuceți quinoa în cratița fierbinte. Se acoperă cu capac și se lasă să stea 15 minute. Descoperiți și pufați cu o furculiță și lăsați să se răcească.Folosiți un cojitor de mandolină sau legume pentru a tăia subțire dovleceii, unii pe lungime și alții transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Bateți parmezanul ras, coaja, sucul și oțetul într-un castron mediu. Treceți treptat în ulei. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Combinați dovleceii, quinoa, varza, pătrunjelul, nucile și busuiocul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă pansamentul; aruncați pentru a acoperi.
7
Se ornează cu parmezan ras și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista