Salată de varză și dovlecei de vară cu Quinoa și lămâie

Salata de kale și Squash de vară cu Quinoa și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 305 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze plate de pătrunjel, nuci, varză toscană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de Quinoa cu dovlecei de vară și coacăze, Salată de dovleac de vară și Quinoa roșie cu nuci, și Salată De Dovleac De Vară Și Quinoa Roșie Cu Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă sărată la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați 2 lingurițe de sare și quinoa, acoperiți cu capac și reduceți focul la mediu-mic. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, dar, 12-15 minute.
Scurgeți bine și readuceți quinoa în cratița fierbinte. Se acoperă cu capac și se lasă să stea 15 minute. Descoperiți și pufați cu o furculiță și lăsați să se răcească.Folosiți un cojitor de mandolină sau legume pentru a tăia subțire dovleceii, unii pe lungime și alții transversal.
Bateți parmezanul ras, coaja, sucul și oțetul într-un castron mediu. Treceți treptat în ulei. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Combinați dovleceii, quinoa, varza, pătrunjelul, nucile și busuiocul într-un castron mare.
Se toarnă pansamentul; aruncați pentru a acoperi.
Se ornează cu parmezan ras și pene de lămâie.