Salată De Varză De Șampanie

Salată De Varză De Șampanie
Nevoie de o fără gluten, primal și garnitură prietenoasă cu fodmap? Salata de varză de șampanie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână varză, sare, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ A rămas peste vin sau șampanie? Nici O Problemă! Somn prăjit peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie cu căpșuni # sundaysupper, și Cupcakes De Șampanie Cu Glazură Dulce De Unt De Șampanie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 qts. varză verde mărunțită fin (aproximativ 2/3 lb.) cu 3/4 linguriță. sare; lăsați să stea 30 de minute. Aruncați cu 3 linguri. arpagic tocat mărunt și 2 linguri. Oțet de șampanie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)(1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe)
Varză VerdeVarză Verde
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista